Dijkshoornseweg 17, 2635 EJ Den Hoorn

Streekproducten

Appelsap en perensap uit Maasland, jams uit De Lier, kaaskoekjes uit Monster, in onze streek wordt veel lekkers gemaakt.

Biertjes van brouwerij 't Huis

Brouwerij tHuis is in 2016 gestart als zeer kleinschalige interne brouwerij van lunchroom Het Raadhuis in Schipluiden. Begonnen met het brouwen van de Raadhuis Tripel als eigen huisbier. Door het grote succes van dit bier is het assortiment al snel uitgebreid met 7 andere huisbieren, waaronder een blond, amber, IPA, bock en zomerbier. Wij hebben een groot deel van hun assortiment op voorraad.

Jam van Syl

Sylvia woont en werkt aan de rand van de Lier en maakt de lekkerste soorten jam, eierlikeur en vlierbloesem van fruit uit eigen tuin. Ze voegt geen conserveringsmiddelen toe en waar mogelijk gebruikt ze biologische producten.

Sap van Bouwlust

Het lekkerste verse sap komt uit Midden-Delfland, van verse appels en peren van eigen erf, zonder toevoeging van suikers en conserveringsmiddelen. Puur, zoals sap moet smaken!

Honing van Imker Rienk van der Heijden

Onze Rienk is een gepassioneerde bijenhouder. Zijn kasten staan onder andere aan de Lotsweg en bij hem thuis in de tuin in Schipluiden. Ondanks dat Rienk al met pensioen is, is hij nog regelmatig te vinden op het hoveniersbedrijf dat hij is begonnen en door zijn kinderen is voortgezet. En zeg nou eens eerlijk, wie weet er nou meer van bloemetjes en bijtjes dan een hovenier?

Zuivel van John en Nelly van Winden

Vanuit Schipluiden komt 2x per week verse zuivel van de boerderij van John en Nelly van Winden. Zij maken dagelijks van de melk van hun eigen koeien kaas, boter, karnemelk en kwark. Korter kunnen we de voedselketen niet maken!